Ontspannen

Optimaal genieten met
Jacuzzi & Sauna

Waddenstee biedt u ook de mogelijkheid om bij ons in privé sfeer te genieten van sauna en jacuzzi. Door de intieme sfeer zijn deze arrangementen uitermate geschikt voor mensen die eens wat anders willen dan de traditionele sauna’s.

Bij het derde terras in de tuin van de Waddenstee staan de sauna en de jacuzzi, voor gasten op aanvraag te gebruiken. U kunt heerlijk privé genieten van deze wellness. Tussen de saunagangen door kunt u op de loungebanken buiten heerlijk ontspannen.

De Jacuzzi is pure comfort en ontspanning. Laat u wegglijden in het warme, wervelende water. Krachtige jets laten spanningen en stress wegsmelten. De warmte en de masserende stralen stimuleren uw bloedsomloop, en zorgen voor meer zuurstof en bouwstoffen om vermoeide spieren te ontspannen. U geniet van precies de juiste massage op precies de juiste plaats. De jacuzzi heeft 1 ligplaats en 5 zitplaatsen. Elke plek heeft een andere krachtige massage aan jets. Heerlijk om aan het einde van een wadlooptocht of vermoeiende dag lekker te bubbelen. Geniet van het maanlicht, dat de rust nog verder benadrukt.

De sauna is door ons zelf gemaakt. Met traditioneel hout uit Noorwegen. De sauna wordt elektrisch verwarmd en biedt ruimte aan maximaal 4 personen. Ervaar de totale ontspanning in deze kleine maar knusse sauna, waar de temperatuur oploopt tot 81⁰ C.

Gebruik privé sauna per opstart voor 1 of meer personen € 10,00 sessie drie uur
Gebruik privé jacuzzi per opstart voor 1 of meer personen€ 10,00 sessie drie uur

Vielen Lieben dank für vier wünderschöne tage. In diensen tollen Haus konnten wir denn alltag entfliehen.
Wir haben ons sehr wohl gefühlt. Gerne kommen wir wieder.

Vanessa & Nino

We hadden hier een heerlijk, ongelooflijk goed verzorgde ‘uitvalsbasis’voor een trouwerij in de buurt.
Heel veel dank daarvoor.

Monique & Wouter

We hebben enorm genoten van ons (veel te korte) verblijf in jullie B&B.
Bedankt voor de hartelijke ontvangst, de heerlijke jacuzzi en het uitgebreide ontbijt.
Jullie gastvrijheid, de rust en het leuk ingerichte huis maakten de tocht vanuit het verre (maar ook mooie) Zeeland meer dan de moeite waard.
Wellicht tot ziens.

Steffy & Tim